BELSŐ UTAKON
3 napos, ingyenes minikurzus

Érezted már úgy, hogy sokkal több van benned, mint amennyit a világnak megmutatsz? 

Csak valami megakadályoz abban, hogy ezt ki tudd bontakoztatni. Talán te magad sem tudod pontosan, hogy mi az, ami visszatart.

Szeretnék segíteni abban, hogy új szemlélettel tekints a problémáidra és elindulj azon az önismereti úton ami egy jobb, teljesebb élethez vezet!

Sosem késő változtatni: bármikor, bármilyen életkorban elkezdheted feloldani azokat a gátakat amelyek akadályoznak, és felülírhatod a rossz mintáidat, beidegződéseidet.

A minikurzus célja az, hogy:

 • pontosan meg tudd fogalmazni a problémádat, elakadásaidat;
 • felismerd azokat az élethelyzeteket, ismétlődő mintákat amelyekbe újra és újra belefutsz;
 • megértsd, hogy a rossz minták felülírhatók és a gondolkodásmód megváltoztatható;
 • az önismeretet a napi rutin részévé tudd tenni;
 • tudatosítsd magadban, hogy értékes vagy és sok olyan dolog van, amire büszke lehetsz – még ha néha nehéz is ebben hinni;
 • és végül nagyjából körvonalazódjon benned, hogy merre szeretnél haladni a jövőben.

Október 15-ig tudsz jelentkezni!

nap
óra
perc
másodperc

Kinek szól a minikurzus?

 • A minikurzus annak szól aki úgy érzi, hogy szeretné feloldani azokat a gátakat és elakadásokat amelyek megakadályozzák abban, hogy magabiztosabb és teljesebb életet éljen.
 • Aki szeretné tisztábban látni, hogy az élete bizonyos területein miért nem tud úgy működni ahogy szeretné, és amire képes lenne.

 • Aki szeretne többet kihozni magából, kiállni magáért nehéz helyzetekben is és olyan életet élni, amiben egy boldogabb, jobb önmaga lehet!

Önmagunkkal szembenézni sokszor nem könnyű. Előfordulhat, hogy fel kell tenned magadnak olyan kérdéseket, amelyeket korábban nem mertél és ez néha fájdalmas is lehet.

Képzeld el, hogy máshogy is lehetne…

Mindannyiunknak vannak álmai, vágyai és azok könnyedén megvalósíthatók lennének, ha a félelem, a kritika, a kétségek és az önbizalomhiány nem akadályozna meg már abban is, hogy az első lépést megtegyük.

Pedig sokszor elég egy apró változtatás és az, hogy egy kicsit másként tekints az életedre. Hidd el, már ennek is nagyon nagy hatása lehet.

 

Önmagunkkal szembenézni sokszor nem könnyű. Előfordulhat, hogy fel kell tenned magadnak olyan kérdéseket, amelyeket korábban nem mertél és ez néha fájdalmas is lehet.

Hogyan épül fel?

 • 3 napon keresztül kapsz tőlem egy-egy emailt, az aktuális napi témáról,
 • rövid videókat, amelyekben az elméleti háttér mellett azonnal alkalmazható praktikákat is kapsz,
 • minden nap kapsz egy letölthető munkafüzetet, melyben rövid, gyakorlatias feladatokat találsz a videóban elhangzottakhoz kapcsolódva,
 • a kurzus során bármikor írhatsz nekem, kérdezhetsz tőlem,
 • új lendületet, önbizalmat a változáshoz.
 

 Ha valahol mindig elakadtál, akkor ez a minikurzus segíteni fog abban, hogy elhidd,képes vagy változtatni az életeden és sokkal többre vagy képes, mint amit eddig hittél magadról. 

Ki vagyok én?

Mráz Kata vagyok, a Pszichológia és önismeret oldal szerzője. Pszichológus vagyok, és 2017. óta írom az oldalamra a blogcikkeket és azokat a tartalmakat, amelyekkel segíteni szeretnék a kisebb-nagyobb elakadásaitokban. 

Az utóbbi időben a közösségi médiában is aktívabb voltam,  az ottani posztjaimmal is hasonló a célom, mint az oldallal.

Az ingyenesen letölthető anyagaimmal, a mini-kurzusokkal és a nagyobb tanfolyamaimmal azoknak szeretnék segíteni, akik önbizalomhiánnyal, elakadásokkal küzdenek és nehezen találják a helyüket a rengeteg teendő és a stresszes mindennapok közepette, de szeretnének kapcsolódni önmagukhoz és újra megtalálni a belső szabadságukat. 

Mi lenne, ha a nehézségeid helyett megtanulnál az erősségeidre koncentrálni? Ha felismernéd és világosan látnád, hogy miért kerülsz újra és újra ugyanolyan helyzetekbe – és mit tehetsz, hogy ez ne így legyen?

error: Content is protected !!