Sosem késő változtatni: bármikor, bármilyen életkorban elkezdheted feloldani azokat a gátakat amelyek akadályoznak, és felülírhatod a rossz mintáidat, beidegződéseidet.

 Ha valahol mindig elakadtál, akkor ez a minikurzus segíteni fog abban, hogy elhidd,képes vagy változtatni az életeden és sokkal többre vagy képes, mint amit eddig hittél magadról. 

BELSŐ UTAKON
online tanfolyam

Érezted már úgy, hogy sokkal több van benned, mint amennyit a világnak megmutatsz? 

Csak a vissza-visszatérő negatív gondolataid, korlátozó hiedelmeid megakadályoznak abban, hogy ezt ki tudd bontakoztatni. 

Szeretnék segíteni abban, hogy új szemlélettel tekints a problémáidra és elindulj azon az önismereti úton ami egy jobb, teljesebb élethez vezet!

Sosem késő változtatni. Bármikor, bármilyen életkorban elkezdheted feloldani azokat a gátakat amelyek akadályoznak, és felülírhatod a rosszul működő mintáidat, beidegződéseidet.  

Nézd meg a bemutató videót💜

A tanfolyam célja az, hogy:

  • pontosan meg tudd fogalmazni a problémádat, elakadásaidat;
  • felismerd azokat az élethelyzeteket, ismétlődő mintákat amelyekbe újra és újra belefutsz;
  • megértsd, hogy a rossz minták felülírhatók és a gondolkodásmód megváltoztatható;
  • az önismeretet a napi rutin részévé tudd tenni;
  • tudatosítsd magadban, hogy értékes vagy és sok olyan dolog van, amire büszke lehetsz – még ha néha nehéz is ebben hinni;
  • és végül nagyjából körvonalazódjon benned, hogy merre szeretnél haladni a jövőben.

Talán úgy érzed, már mindent megpróbáltál...

Mégsem történt változás.

Önmagunkkal szembenézni nem mindig könnyű. Előfordulhat, hogy fel kell tenned magadnak olyan kérdéseket, amelyeket korábban nem mertél – és ez néha bizony fájdalmas lehet. 

Mindannyiunknak vannak álmai, vágyai és azok könnyedén megvalósíthatók lennének, ha a félelem, a kritika, a kétségek és az önbizalomhiány nem akadályoznának meg már abban is, hogy az első lépést megtegyük.

Pedig sokszor elég egy apró változtatás és az, hogy egy kicsit másként tekints az életedre. 

Képzeld el...

Mi lenne,ha

a nehézségeid helyett megtanulnál az erősségeidre koncentrálni? Ha felismernéd és világosan látnád, hogy miért kerülsz újra és újra ugyanolyan helyzetekbe – és mit tehetsz azért, hogy ez ne így legyen? 

Neked szól a tanfolyam, ha:

bc-colorjoy-stock-7.jpg

Module 1

Headline Goes Here

Get detailed and outline each module and every lesson in the main part of the course. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam blandit, turpis at porta elementum, velit risus.

"Vélemények"

Nagyon tetszett az a mgközelítés, mely szerint nem kell, ,hogy a negatív gondolatainak határozzanak meg bennünket és a módszer, amit mutattál nagyon szuperül bevált nekem!
– Szántó Kinga –

That’s a Total Value of over $1,500

Choose the plan + save when you buy in full!

One-time payment of

$697

6 monthly payments of

$129

hogyan működik?

Ha eldöntötted, hogy velem tartasz

Jelentkezel a tanfolyamra

Fizethetsz átutalással vagy Paypal-lal is. 

Paypal-os fizetés esetén

A fizetést követően azonnal megkapod a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol a tanfolyamhoz tartozó leckéket találod.

Átutalás esetén

A jelentkezési űrlap kitöltését követően kapsz egy számlát, amin megtalálod a számlaszámot, ahova a tanfolyami díjat utalni tudod. Amint beérkezik a tanfolyami díj, aktiválom a hozzáférésedet a tanfolyamhoz. 

Ismerj meg

Szia, Mráz Kata vagyok.

Mráz Kata vagyok, a Pszichológia és önismeret oldal szerzője. Pszichológus vagyok, és 2017. óta írom az oldalamra a blogcikkeket és azokat a tartalmakat, amelyekkel segíteni szeretnék a kisebb-nagyobb elakadásaitokban. 

Az ingyenesen letölthető anyagaimmal, a mini-kurzusokkal és a nagyobb tanfolyamaimmal azoknak szeretnék segíteni, akik önbizalomhiánnyal, elakadásokkal küzdenek és nehezen találják a helyüket a rengeteg teendő és a stresszes mindennapok közepette, de szeretnének kapcsolódni önmagukhoz és újra megtalálni a belső szabadságukat. 

Ha bármi problémád lenne a jelentkezéssel

Írj nekem!

A kata@mrazkata.com email címre írj, igyekszem minél gyorsabban válaszolni!

© Pszichológia és önismeret  |  Adatvédelem és adatkezelés  |  Mráz Katalin, EV.

error: Content is protected !!