3 napos, ingyenes minikurzus a kiegyensúlyozott, elégedett életért

Ha úgy érzed, hogy valahol elvesztél a saját életedben, már-már lemondtál az álmaidról mert felőröl a folyamatos rohanás és túlhajszoltság akkor csatlakozz a 3 napos ’Visszanyerem az irányítást az életem felett’ minikurzushoz!

Találd meg azt a belső szabadságot, ami segít, hogy visszanyerd a lendületet és a motivációt és megvalósítsd mindazt, amitől jól éreznéd magad az életben!

A minikurzus során:

 • Megnézzük, honnan ismerheted fel, hogy mentálisan lemerülőben vagy és már a tartalékaidból működsz – azaz az intő jeleket, hogy nem figyelsz eléggé magadra.
 • Segítek, hogy ne mondj le az álmaidról és kapcsolódni tudj önmagaddal – megnézzük, a leggyakoribb akadályokat, amelyek a szeretettel élt élet és a megvalósított álmok útjában állnak – azaz megnézzük miből fakadhat a tehetetlenség érzése és a halogatás – ha megérted a hátterét, azzal a fele utat már meg is tetted.
 • Megnézzük mi a sikeres célkitűzés titka – legyen szó az élet bármely területéről. Megnézzük, mi a különbség a vágyaid és a szükségleteid között – és tisztázzuk azt is, hogyan ismerd fel a valódi igényeidet.

A minitanfolyamra december 4-én éjfélig tudsz jelentkezni! 

nap
óra
perc
másodperc

Vannak álmaid, de valahogy nem sikerül őket megvalósítani?

Minden napod a tűzoltásról, rohanásról, túlhajszoltságról szól?

Hiába döntöd el minden hétvégén, hogy ’jövő héttől majd máshogy lesz’, mégsem sikerül megvalósítani és végül sem önmagadra, sem a szeretteidre nem jut időd és energiád.

Pedig nem szeretnél sokat csak egy olyan életet, amiben jól érzed magad és találni valamiféle egyensúlyt, amiben mindennek jut idő, amire szeretnéd.

Azzal, hogy értékesnek tartod az idődet, tulajdonképpen saját magadat tartod értékesnek. 

Lehet, hogy szeretnél:

 • új karrierbe kezdeni és a tanuláshoz időre lenne szükséged,
 • végre odatenni magad a vállalkozásod fejlesztésébe,
 • egy kis időt magadra – hiszen kicsi gyereked van és teljesen elveszettnek érzed magad a napjaidban,
 • több időt szánni a kreativitásra, a hobbidra,
 • többet pihenni,
 • több időt tölteni a családdal, barátokkal, szeretteiddel,

és a sort a végtelenségig lehetne folytatni.

Időnként nagy lendülettel belekezdesz a megvalósításba de néhány nap, esetleg hét után alábbhagy a lendületed és újra visszakerülsz a mindennapok mókuskerekébe.

Amiben viszont egyáltalán nem érzed jól magad, hiszen folyamatos stresszel, időhiánnyal és kimerültséggel küzdesz.

Mit kapsz, ha regisztrálsz a minikurzusra?

 

 • 3 napon keresztül kapsz tőlem egy-egy emailt, az aktuális napi témáról,
 • rövid videókat, amelyekben az elméleti háttér mellett azonnal alkalmazható praktikákat is kapsz,
 • egy letölthető munkafüzetet, melyben rövid, gyakorlatias feladatokkal segítek abban, hogy megértsd az elakadásod okait és elhidd, hogy nem kell lemondanod az álmaidról csak azért, mert ’nincs rá időd’,
 • segítek, hogy eltávolodj a külvilágból érkező, örökös rohanásra csábító, ’soha nem elég’ szemlélettől,
 • új lendületet, önbizalmat a változáshoz.

 

 

Ez a 3 napos minikurzus segít abban, hogy felismerd honnan ered az állandó belső feszültséged és elindulj egy élhető, szerethető élet irányába, amelyben mindenre jut időd, ami számodra fontos.

Ki vagyok én?

Mráz Kata vagyok, a Pszichológia és önismeret oldal szerzője. Pszichológus vagyok, és 2017. óta írom az oldalamra a blogcikkeket és azokat a tartalmakat, amelyekkel segíteni szeretnék a kisebb-nagyobb elakadásaitokban. 

Az utóbbi időben a közösségi médiában is aktívabb voltam,  az ottani posztjaimmal is hasonló a célom, mint az oldallal.

2020. novembere óta – amikor a kisfiam megszületett – egyéni klienseket kevésbé vállalok, de az ingyenesen letölthető anyagaimmal, a mini-kurzusokkal és a nagyobb tanfolyamaimmal továbbra is szeretnék segíteni mindazoknak, akik önbizalomhiánnyal, elakadásokkal küzdenek és nehezen találják a helyüket a rengeteg teendő és a stresszes mindennapok közepette, de szeretnének kapcsolódni önmagukhoz és újra megtalálni a belső szabadságukat. 

Ha végigcsinálod a minikurzust, akkor többé nem fogod úgy érezni, hogy a körülmények átvették az irányítást az életed felett és felismered, hogy minden helyzetben megvan az a belső szabadságod, amellyel olyan életet alakíthatsz ki, amelyben jól érzed magad!

error: Content is protected !!